KASTAMONU / TOSYA - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS KOORDİNATÖRLERİYLE İL TOPLANTISI YAPILDI

Okullarımızın koordinatörleri, 17 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'da Din Öğretimi Şube Müdürümüz Mehmet Sait Aydın başkanlığında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi.

Şube Müdürümüz Mehmet Sait Aydın Bey ve İl Koordinatörü Fatih Canbaz ile ilimizde bulunan imam hatip okulları koordinatörleri tanıştılar. Koordinatörler okullarındaki faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

İletişim için WhatsApp grubu kurulması kararlaştırıldı.

İl Koordinatörü Fatih Canbaz tarafından hedef YKS 2024 çalışmaları hakkında bilgilendirilme yapılarak okul koordinatörlerinin yapacağı çalışmalar, KTS eylem planları, raporları, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün sayfası ve ilgili portallar, örnek projeler, soru havuzları ve dijital platformlar konularında  sunum gerçekleştirildi.

Okul formatörleri tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bilgilendirmeler yapıldı.

Dilek ve temennilerde bulunularak toplantı sonlandırıldı.

28-02-202428-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 13:28 - Görüntülenme: 20