KASTAMONU / TOSYA - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

2. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınav Tarihleri, Kazanımlar ve Soru Dağılım Tablosu

Değerli Velilerimiz, Kıymetli Öğrencilerimiz,

2. dönem 1. ortak sınav tarihleri için BURAYA TIKLAYINIZ.

Örnek uygulamalara ve Bakanlıkça verilen kazanım/konu dağılımlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

1.Yazılı Sınavları Örnek Soru Kitapçıkları için BURAYA TIKLAYINIZ.

Örnek soru kitapçıklarındaki soruların çözüm videoları için BURAYA TIKLAYINIZ.

Konu Soru Dağılım Tabloları için BURAYA TIKLAYINIZ.

6. Sınıf TÜRKÇE (ANKA KUŞU YAYINLARI) 2.Dönem Ülke Geneli 1. Ortak Yazılı (26 Mart 2024 Salı) Sınavı Kazanım ve Soru Dağılım Tablosu için BURAYA TIKLAYINIZ.

6. Sınıf TÜRKÇE (MEB YAYINLARI) 2.Dönem Ülke Geneli 1. Ortak Yazılı (26 Mart 2024 Salı) Sınavı Kazanım ve Soru Dağılım Tablosu için BURAYA TIKLAYINIZ.

6. Sınıf MATEMATİK 2.Dönem Ülke Geneli 1. Ortak Yazılı (27 Mart 2024 Çarşamba) Sınavı Kazanım ve Soru Dağılım Tablosu için BURAYA TIKLAYINIZ.

7. Sınıf SOSYAL BİLGİLER 2.Dönem İl Geneli 1. Ortak Yazılı (29 Mart 2024 Cuma) Sınavı Kazanım ve Soru Dağılım Tablosu için BURAYA TIKLAYINIZ.

7. Sınıf MATEMATİK 2.Dönem İl Geneli 1. Ortak Yazılı (29 Mart 2024 Cuma) Sınavı Kazanım ve Soru Dağılım Tablosu için BURAYA TIKLAYINIZ.

NOT:Bu çizelge öğretmen arkadaşlar ve okul sınav komisyonu ile okul idaresi onayından sonra velilere duyurulur. Sınavlarda uygulanacak senaryolar sınavlar başlamadan en az bir hafta önce paylaşılacak olup çizelgede herhangi bir değişiklik olması halinde bilgi verilecektir. Çizelgede yer almayan derslerin sınavları e-Okuldan ilan edilerek 1.ortak yazılı sınavlardan sonraki hafta/haftalarda gerçekleştirilecektir.

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 14:48 - Görüntülenme: 494
Kaynak: https://tosyamaersoyortaokulu.meb.k12.tr/